Saturday, November 3, 2007

Stian 20 år

Det var en vakker dag i august. Stian hadde bursdag og vi tenkte at et selskap var på sin plass. Utkledning er alltid gøy! Spesielt når guttene kler seg ut som jenter og motsatt. Stian var helt med på tanken og mente det ikke kunne bli så ille når alle kledde seg ut. Sæbjørn og Nils spilte så overbevisende og la ut om hvilke jenteklær de hadde tenkt å ta på seg. Stian var helt med og fikk Margrethe til å hjelpe seg med påkledningen.


Uten at Stian viste det, hadde vi avtalt med folk på forhånd om at de ikke skulle kle seg ut likevel. I stedet hentet vi store deler av klesskapet Stian, og fikk folk til å ta på seg gensere og bukser som tilhørte bursdagsbarnet.


Det var så moro da døren åpnet seg og bursdagsbarnet spankulerte inn. Det var ikke snakk
om å bare ta på seg et skjørt og en topp her i gården. Neida, han kjørte stil.


Alle lo så vi holdt på å gå i bakken.

Suksess!

6 comments:

Anonymous said...

HALLA! Detta er et halla påfunn, gjennomført så sykt halla at halla! Ellers er det halla med ny oppdatering! Hva annet kan jeg si? Harem...

turidguro said...

Halla!!

Anonymous said...

Halla!

Stian said...

Fytti asså. At det her er på nettet er jo helt krise. De bildene skal slettes før jeg får barn for å si det sånn. Uansett.. godt å vite at jeg har så "gode" venner ;)
hevn ventes.. åååja. Hevn ventes!

turidguro said...

såså Stian, tror nok det er bra at ungene får vite hvem du er fra første stund!

hevn ventes!! Haha, den blir nok søt ;)


må bare få sagt at den bursdagskaka er den fineste jeg har vært med på å lage!!

Anonymous said...

Hva er det med han utrolige kjipe personen til høyre i bildet? alle er så morsomme og fete, men han til høyre er bare grå og trist!
beklager..! hilsen jokke