Friday, March 9, 2007

Vi tar saken i egne hender

Oki. Nå har vi altå kommet oss over den første fasen av "blogge-livet". Litt trøbbel med brukernavn og passord må vi innrømme at det har vært, men takket vere Ole-André er vi nå midt inni en kreativ prosess når det gjelder utforming av bloggen framover.
Som de fleste vet, har vi begge to valgt å gå linjen: bibel og musikk. Noe vi forøvrig er veldig glade for! Vi er en del av et herlig klassemiljø med morsomme og unike mennesker på alle kanter og med en lærer som overgår alle andre; nemlig vår kjære Syver.

Men som alle skoler må også Ansgar tenke fremover. Det handler om å følge med i tiden for å trekke potensielle elever. Vi har tatt saken i engne hender, og så langt har vi disse linjeforslagene å presentere:

BIBEL OG RÆGGIS: Guro har siden i høst vært prøvekanin for denne linjen. Hun har nå fått godtkjent dette halvåret, tross litt høyt fravær... Hun anbefaler linjen på det sterkeste for andre fjortiser.

BIBEL OG MOBBEOFFER:
Turid får stadig høre at hun "...kjeme ifrå voss og heite Turid". Ellers blir lokaluttrykk som "nett", "da" og "dekan" ofte hasselert med. Siste nytt på mobbefronten er en viss herpes som utviklet seg kort tid etter "hemmelige møter" med J. "Halla-Elendig" Pedersen.

BIBEL OG OPPVASK:
Ole-André startet på sin hovedoppgave da han flyttet hjemmefra for 3 1/2 år siden. De fleste tror han går på bibel og musikk-linjen, men sannheten er at han bruker dette året til praksis. Han har allerede hatt oppvaskturné opptil flere ganger her på studenthjemmet.

BIBEL OG SELVFORSVAR:
Etter en kveld på byen, jobber nå Guro iherdig med å få på plass denne linja fra høsten av. Pensum er under utvikling og Stephan Jensen og Ole Gunnar er pulserende og sentrale inspirasjonskilder.

BIBEL OG FLASS: Her har vi ikke fått kartlagt situasjonen helt enda, så sannsynligheten for store mørketall er påfallende. Foreløpig er det bare Stian som har kommet ut av skapet. Likevel kan vi konkludere med følgende: "vasker man håret med first price- shampo, blir også håret deretter... "

Kommentarer og andre kreative forslag mottas med takk!=)

9 comments:

rockekua said...

dere er gode jenter!
kjempe glad i dere!
men må si at jeg antageligvis slår Turid med stil når det gjelder Ansgars "mobbe-offer" plassen!
:D

Stian said...

Steike, dere har mye fritid asså!
Men det er jo gøy, da ;)

Koz'n'Kleemz2tha bone

Anonymous said...

altfor mye fritid... men dere glemte "Bibel og Banjo", "Bibel og Koranen" og "Bibel og Pilgrimsreiser". Men ellers mye bra...

Anonymous said...

PS: Martin Wikstøl har SpiceGirls-CD... hahahahahaha!

--- said...

Herleg kreativt jentar, men dokke gløymde "Bibel og isbading" og "Bibel og brente kanelboller". All ære til kokkekunnskapane dokkers.

Lenge leve Ivar Aasen!!

turidguro said...

Ja, det er mange linjer vi har glemt merker jeg! Bibel og spice girls, bibel og forhåndsdømming, bibel og kanelspising. Ja, Æli Hågen, du er virkelig med på mobbeoffer linjen :)

rockekua said...

AMEN for mobbeoffer linjen!
Der er jeg i hvertfall mest populær i klassen;)

turidguro said...

He he :) Digger deg Æli!!!! ;)

Anonymous said...

Hey!
Siden jeg MÅTTE skrive her. så må jeg si:
Hei!
dette var fin side!
den var kul!
Å sinsykt gøy!

Coz dere videre!